MenuMenu

HAKEN MET STUDIO HIP EN STIPReviews (0)

HAKEN MET STUDIO HIP EN STIP - HUIJSER, ANNEMARIE - 9789043919852
Alle fans van Studio Hip en Stip zullen een vreugdesprongetje maken!

November 2017 verschijnt het Feelgood Haakboek Haken met Studio Hip en Stip geschreven door de Alblasserdamse eigenaresse van studio Hip en Stip, Annemarie Huijser.
De vrolijke cover belooft wat! Alle haakliefhebbers willen dit boek hebben, dat kan gewoon niet anders!

In Haken met Studio Hip en Stip stap je met Annemarie in haar veelkleurige haakwereld. Het is Annemarie gelukt om al heel wat mensen aan het haken te krijgen. Dit is mede te danken aan haar succesvolle en vrolijk gekleurde Instagramaccount @studiohipenstip.

Annemaries schitterend ogende debuut loopt over van kleurrijke woon- en modeaccessoires in de kenmerkende stijl en kleuren van Studio Hip en Stip. Van hippe confettideken tot kleurige handtas van granny squares en babydeken tot fleurige feestvlaggen.

Annemarie vertelt stap voor stap hoe je kunt beginnen. De patroonbeschrijvingen en haakschema’s zijn duidelijk en maken dit tot een toegankelijk boek voor zowel de beginnende als gevorderde haakster. Alle gebruikte haaksteken staan in tekst en beeld uitgelegd waardoor je staat te trappelen om aan de slag te gaan. Dit 112 pagina's tellende boek is een inspiratiebron om te gaan haken in je eigen stijl en kleur.

Annemarie Huijser kreeg met haar feeling voor smaakvolle kleurcombinaties en styling in mum van tijd veel volgers op Instagram. Haar enthousiasme en vrolijke haakpatronen inspireren haaksters in binnen- en buitenland. Annemarie woont met haar gezin in Alblasserdam.

Auteur:
HUIJSER, ANNEMARIE
Prijs:
€ 14,99
Artikelnr:
9789043919852
Status:
Nog niet verschenen, binnenkort op voorraad
Dit artikel is nog niet leverbaar. Neem contact op voor de levertijd.
Reserveer
Reviews (0)
Plaats uw review
Schrijf hieronder je review!
Sterren
Naam *
E-mail *
Titel *
Bericht *

* = verplicht
Uw naam
Uw beoordeling
Schrijf de eerste review